Horizontbloggen

Horizontbloggen

Följ med oss bakom scenen!

Följ med oss bakom scenen och på scenen!

Oktober månad!

HorizontPosted by Christian Tue, October 06, 2015 12:02:45
Hej på er alla!

Då har vi tagit klivet in i Oktober månad och det börjar kännas som höst i luften, lite blandade känslor tycker jag men varje årstid är bra på sitt sätt. Sedan jag skrev senast så har det hänt en hel del... Vi har hunnit få stopp på bussen två gånger och fått den bärgad till verkstad, andra gången gillt blev det då felet hittades och det investerades i en ny hydraulpump så nu går "Morran" som en klocka igen. Bärgaren lyckades även med att backa in vår buss i en skylt som resulterade i en djup reva över hela sidan, inte alls kul men det ska åtgärdas såklart.

Om vi ser bort ifrån den oturen vi haft med bussen så har vi ju även spelat en del både i replokalen och ute på dansgolven, först och främst blev det ett besök på Slottsbron rock & countryclub (Slottsbrons fh) där vi delade scen tillsammans med det härliga gänget i Selex vilket resulterade i en supertrevlig nonstopkväll. Och nu senast i helgen som var så tog vi oss en tur över till grannlandet Norge där vi spelade upp till dans i Vestfossen, även det en riktigt trevlig kväll :) Jag har även hunnit med att hoppa in på en tvådagarsturne med Highlights istället för Micke som tyvärr fått förhinder, kul med lite utmaningar.

Till helgen 10/10 blir det spelning igen och då för slutet sällskap i Grums. Veckan som kommer efter det så får vi bland annat även besök av "Ljudgunnar" som kommer och ska ställa lite ljud med oss, så att allt är på topp på fredagen då vi ska spela upp till dans på Oktobermaran i Gävle hos Leif Wibron och co. Jag önskar er en fortsatt trevlig vecka!

Ha det bäst !! /ChristianFilmklipp ifrån Slottsbron 26/9

Filmklipp ifrån Norge/Vestfossen 3/10

Slottsbron 26/9Besök av Danslogen.se i replokalen


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.